Tag på skiferie med hele familien til hotel Sonngastein i Bad Gastein

Afstand til lift: 0 m
Afstand til indkøb: 1500 m
Afstand til centrum: 1500 m

Afstand til indkøb: m
Afstand til centrum: 1500 m

Sauna: Ja
Jacuzzi: Ja
Fitness: Ja
Swimmingpool: Ja

Børnevenligt: Ja

Wifi på værelset: Ja/gratis
Wifi i receptionen: Ja/gratis
TV på værelset: Ja
Fælles TV: Ja

Morgenmad: Ja
Aftensmad: Ja

Ikke-ryger: Ja

Dyr: Nej
Linned: Inkl.
Slutrengøring: Inkl.

×

Tillæg og rabatter - Hotel Sonngastein**** Bad Gastein

×

Hotel Sonngastein**** Bad Gastein

Dette er Familie hotellet med stort F. Beliggende i et solrigt område i udkanten af Bad Gastein byder hotellet på en 1.600 m2 stor aktivitetshal for børn og unge, et 800 m2 stort wellnescenter med sauna, relaxpool, indendørs pool og to udendørs swimmingpools. Her kan man få både massage og skønhedsbehandlinger. Hotellets gratis shuttle tager dig ind til Schlossalmliften om morgenen og tilbage til hotellet om eftermiddagen.

Skulle du ikke få nok motion på pisterne kan du toppe op i hotellets fitness center, hvor du også har mulighed for at spille tennis. Til hotellet hører også en stor skøjtebane, hvor man kan spille hockey, eller bare lige prøve at stå på skøjter første gang. Skøjtebanen har åbent til kl. 21 og det er gratis at låne udstyr.

Hotel Sonngastein er ikke kun aktiviteter, de har også et meget velrenommeret køkken der tidligere har vundet prisen som en af Østrigs bedste familierestauranter. Her er der stor salatbuffet, 4 retters valgmenu, temaaftener, og Gala dinner. Til børnene er der selvfølgelig lækre børnemenuer.

På Hotel Sonngastein er man barn indtil man har fyldt 19 år, dvs. at der er børnepriser også for de store teenagere. Værelserne er rummelige med plads til 3 eller 4 personer, alle udrustet med TV, radio, telefon, internet, safe. Badeværelse med bruser, hårtørrer og makeupspejl.

Den store aktivitetshal byder på mange aktiviteter for børn i alle aldre, der er store og små rutschebaner, trampoliner, hoppeborg, klatrestativer, løbehjul, inlineskøjter, børnebio, børnetovebane, bordtennis, bordfodbold. Der er også masser af spil, hobbyartikler, farver og byggeklodser. I løbet af en uge bliver der også organiseret fodbold og basket turneringer. Her er det også muligt af få børnepasning (fra 3 år og blefri) mandag – fredag.

På hotellet kan man leje puslebord, børnesenge, babyalarm, høj stol, babybadekar, flaskevarmer, bærerygsæk, og klapvogn (bookes ved bestilling af rejsen)

Totalt antal værelser: 45

Opholdet er inkl. halvpension

 

 

×
×