Cube Hotel i Savognin

Afstand til lift: 25 m
Afstand til indkøb: 800 m
Afstand til centrum: 800 m

Afstand til indkøb: m
Afstand til centrum: 800 m

Sauna: Ja
Jacuzzi: Nej
Fitness: Ja
Swimmingpool: Nej

Børnevenligt: Ja

Wifi på værelset: Nej
Wifi i receptionen: Ja/gratis
TV på værelset: Ja
Fælles TV: Ja

Morgenmad: Ja
Aftensmad: Ja/mod betaling

Ikke-ryger: Ja

Dyr: Nej
Linned: Inkl.
Slutrengøring: Inkl.

Vaskemaskine

×

Tillæg og rabatter - Cube Hotel*** Savognin

×

Cube Hotel*** Savognin

Familieskiferie på en utraditionel måde, prøv CUBE.
CUBE er et nyt hotelkoncept som ønsker at tage det moderne urbane og sociale menneske ud i naturen, men samtidig bibeholde faciliteterne fra det moderne byliv. Hotellet er derfor tænkt som en selvstændig landsby med forskellige fælles byrum som alle gæster kan færdes i.

CUBE er moderne livsstils arkitektur med baggrundsbelyste søjler, glas, beton og moderne møbler i kontrast til det alpine landskab.
CUBE er utraditionel arkitektur og byplanlægning i midten af Alperne samt fordomsfri samfund og 24-timers underholdning.

CUBE lægger stor vægt på fællesskabet og forsøger at flytte gæsterne fra værelserne og ud i fællesarealerne, hvor der er sjov og underholdning. Den åbne arkitektur, chill-out områder, komfortable sofaer, foran åben pejs, rummelig lobby og CUBE Club skal bidrage til at fremme kommunikationen blandt gæsterne og få dem til at slappe af og hygge med hinanden.

Alle værelserne på CUBE har topkvalitet faciliteter, herunder brusebad, håndvask, hårtørrer, fladskærms-TV, bagageopbevaring og sikkert sted for værdigenstande. Der er 3 typer værelser. Dobbeltværelser, 4-sengsværelser og CUBE suite, som også har 4 senge.

CUBE byder på Relax område i kælderen på 185 m2 med sauna, dampbad og stille zone, fintessområde, afterski på solterrassen, indendørs klatrevæg, CUBE Grill a la carte restaurant med kombination af nationalt og internationalt køkken, 24 timers Bar med drinks og varme snacks på et hvert tidspunkt af dagen, morgenmad serveres til kl. 15.00 og frokost og middags buffet findes i selvbetjeningsrestauranten, gratis WLAN, Chill Out område med videovæg, Gaming zone, singstar/karaoke, spilkonsoller, bordtennis, diverse brætspil og mod betaling bordfodbold, billard, dart, pinball, internet terminaler og massage.

Savognin_bykort1

×
×