Hotel Cube i Nassfeld

Afstand til lift: 50 m
Afstand til indkøb: 750 m
Afstand til centrum: 750 m

Afstand til indkøb: m
Afstand til centrum: 750 m

Sauna: Ja
Jacuzzi: Nej
Fitness: Nej
Swimmingpool: Nej

Børnevenligt: Ja

Wifi på værelset: Ja/gratis
Wifi i receptionen: Ja/gratis
TV på værelset: Nej
Fælles TV: Ja

Morgenmad: Ja
Aftensmad: Ja

Ikke-ryger: Ja

Dyr: Nej
Linned: Inkl.
Slutrengøring: Inkl.

Vaskemaskine

×

Tillæg og rabatter - Cube Hotel*** Nassfeld

×

Cube Hotel*** Nassfeld

Familieskiferie på en utraditionel måde, prøv CUBE.
CUBE er et nyt hotelkoncept som ønsker at tage det moderne urbane og sociale menneske ud i naturen, men samtidig bibeholde faciliteterne fra det moderne byliv. Hotellet er derfor tænkt som en selvstændig landsby med forskellige fælles byrum som alle gæster kan færdes i.

CUBE er moderne livsstils arkitektur med baggrundsbelyste søjler, glas, beton og moderne møbler i kontrast til det alpine landskab.
CUBE er utraditionel arkitektur og byplanlægning i midten af Alperne samt fordomsfri samfund og 24-timers underholdning.

CUBE lægger stor vægt på fællesskabet og forsøger at flytte gæsterne fra værelserne og ud i fællesarealerne, hvor der er sjov og underholdning. Den åbne arkitektur, chill-out områder, komfortable sofaer, foran åben pejs, rummelig lobby og CUBE Club skal bidrage til at fremme kommunikationen blandt gæsterne og få dem til at slappe af og hygge med hinanden.

Hotel CUBE i Nassfeld tilbyder forskellige typer værelse; dobbeltværelser med eget bad/wc, 4-sengsværelser med eget bad/wc men også flersengsværelser med fælles bad/wc, for dem der ønsker en ferie på et mindre budget.
Alle typer værelser har en bagageboks under sengen og safe på værelset. Til værelserne hører også et såkaldt showroom, for opbevaring af ski, støvler og skitøj. Alle værelser er ikke ryger værelser.

CUBEi Nassfeld byder på Relax område i kælderen med sauna, dampbad og stille zone, spillerum med videospil, billard, dart, flipper og bordfodbold, gratis internet på hele hotellet, 24 timers snackbar, restaurant, morgenmad til kl. 15, sportsbar og eget discotek i kælderen.

Hotellet ligger kun 50 meter fra liften i Hermagor.

Opholdet er inkl. halvpension

×
×