LÆSERTILBUD – Ski, hygge og wellness

Tag på skiferie til Zell am See og bo på hotel BadhausHotel Badhaus****  Zell am See
Hotel Badhaus er et hyggeligt familiehotel i udkanten af Zell am See, kun 200 m fra den nordlige ende af søen, med en vidunderlig udsigt til de omkringliggende bjerge.

Hotellet har en hyggelig restaurant, bar og et 450 kvm stort wellnessområde med pool, sauna, dampbad, relax zone og infrarød kabine.
Opholdet er med morgenbuffet og fireretters aftenmenu.

Byen Zell am See er et område med en hyggelig stemning og udfordringer for alle. Området byder på 127 km piste fordelt på 53 km blå, 59 km rød og 15 km sort. Her findes også gletsjerskiløb og god østrigsk afterskiing.

Der er skibus lige udenfor hotellet.                                                              Læs mere om Hotel Badhaus og se alle priser

Kørselvpris pr. person i dobbeltværelse fra kr. 5,750,- inkl. halvpension og 6 dages liftpas

 

Tag på skiferie med hele familien til hotel Sonngastein i Bad GasteinHotel Sonngastein**** Badgastein
Hotel Sonngastein ligger i et solrigt område i udkanten af Bad Gastein. Hotellet er et familiehotel med mange aktiviteter såsom 1.600 m² stor aktivitetshal, 800 m² stort wellnesscenter med sauna, relax pool, indendørs pool og to udendørs pools, skøjtebane og mulighed for at spille tennis.

Hotellet har også et meget velrenommeret køkken, der tidligere har vundet prisen som en af Østrigs bedste familierestauranter.

Bad Gastein ligger centralt i Østrig og er traditionelt et kursted, der nu også har udviklet sig til et populært skiområde. Området er sammensat af 5 mindre skiområder og byder tilsammen på 200 km pister primært for begyndere og let øvede. De mere øvede skiløbere har 24 km sorte pister i vente.

                                                                  Læs mere om Hotel Sonngastein og se alle priser

Kørselvpris pr. person i dobbeltværelse fra kr. 6.450,- inkl. halvpension og 6 dages liftpas

 

Sporthotel Fontana i Fieberbrunn - lige ud til pistenSportshotel Fontana**** Fieberbrunn
Sportshotel Fontana ligger ved liften og dalens langrendspor. Hotellet byder på en stor lobby med reception og afslappende lounge, restaurant, bar samt en dejlig solterrasse. Det dejlige wellnessområde med pool, sauna, dampbad og fitnessrum kan frit benyttes. De rummelige værelser har alle balkon og to-fire senge. Hotellet arrangerer aktiviteter som eksempelvis danseaften, fakkelvandring og kælketur.

Hyggelige Fieberbrunn er en del af Schneewinkel- skiområdet med i alt 200 km piste. I selve Fieberbrunn er der 38 km piste, velegnede til både begyndere og øvede, og der er god plads. Fieberbrunn er en typisk østrigsk bjergby med en smuk kirke, krogede gader, torve og flotte huse. Liftpasset kan bruges i hele Schneewinkel-området, der er bundet sammen af skibusser.

Læs mere om Sportshotel Fontana og se alle priser

Kørselvpris pr. person i dobbeltværelse fra kr. 6.400,- inkl. halvpension og 6 dages liftpas

Skiferie på Hotel Gardenia i Passo TonaleHotel Gardenia***+ Passo Tonale
Passo Tonale er en lille by, beliggende i et bjergpas i 1.850 m højde. Byens skiområde er er sammenhængende med områderne Pontedilegno ogTemu, hvilket giver et meget varieret skiløb. I selve Passo Tonale er man over trægrænsen, og der bydes på nemt skiløb. På vej til Pontedilegno og Temu skifter området karakter. Det er stadig udfordrende, men nu med skovskiløb. Alt i alt er der ca. 100 km pister. Den længste samlede nedfart er på ca. 11 km. Området er meget snesikkert.

Hotel Gardenia***+ som er et klassisk, meget flot hotel. Behagelig og indbydende atmosfære i traditionel bjergstil med meget træ, farverige stoffer og bløde sofagrupper i de rummelige fællesområder. Her findes en stor wellnessafdeling med sauna, tyrkisk bad, dampbad og jacuzzi.

Læs mere om Hotel Gardenia og se alle priser

Kørselvpris pr. person i dobbeltværelse fra kr. 4.900,- inkl. halvpension og 6 dages liftpas
(i uge 5 – 12 er det muligt at tilkøbe fly fra kr. 2.300,- pr. person)

 
Kontakt os for yderligere spørgsmål på tlf. 3538 2505 eller email mail@timeoff.dk Du kan også bestille din skirejse via knappen BESTIL REJSE til venstre i menuen.

Tag et kig på vore øvrige destinationer og hoteller