LÆSERTILBUD: På ski med wellness og familiehygge

Skiferie midt i pisten med TimeOff Travel

Berghotel Rudolfshütte*** Weißsee Gletscherwelt

Et ægte familiehotel for både store og små. Når I ikke er på pisterne, kan I vælge at nyde poolen, klatrevæggen, legerummet til de små eller nogle af de mange andre aktiviteter. Læn dig tilbage i wellness-området, i den hyggelige lounge eller på solterrassen og nyd den friske luft. Det overskuelige skiterræn er det perfekte sted for børn at lære at stå på ski og byder også på spændende skimuligheder for de ældre børn og voksne. Her findes en snowboard funpark, enkelte pister der kan udfordre selv øvede skiløbere, samt skiområdets prisvindende offpiste. Området er meget snesikkert, med ski ind/ski ud.

 

Bo på hotel Villaggio Nevada i FolgariaHotel Villaggio Nevada*** Folgaria

Folgaria er et dejligt skisportssted for familier og børn. De 70 km pister går afvekslende gennem dale med skovklædte skråninger og flotte udsigtspunkter. Flere steder går skiløbet nær toppene. Området er nemt at komme rundt i med mange blå pister, der binder området godt sammen. Skulle de små skiløbere blive trætte langt fra hotellet, er der flere steder skibus tilbage til byen. Her er også fine muligheder for de mere øvede skiløbere med rigtig udfordrende røde og enkelte sorte pister.Hotellets moderne udtryk og flotte design er indrettet til børnefamilier med mange flersengsværelser.I det dejlige 350 m2 store wellness-center kan I gratis nyde både pool, sauna, dampbad og fitnessrum.

  • Familieværelser til 4 eller 6 personer                                   Se priser og læs mere om Hotel Villaggio Nevada
  • Gratis opbevaring af ski og støvler ved liften                       Læs mere om Folgaria
  • Familiepakke fra 11.500 kr. for 2 voksne + 2 børn (under 12 år)
  • Fly og transfer fra 2.300 kr. pr. person

 

Skiferie på hotel Sertorelli med TimeOff Travel

Hotel Sertorelli**** Cervinia

Centralt beliggende kvalitetshotel i Cervinia med 300 m til liften og 100 m til gågaden. I restauranten er der fokus på gode italienske retter, og på 6.sal ligger det flotte wellnesscenter med spapool, sauna, bio-sauna, tyrkisk bad, fitness og afslapningsområde.
Skiområdet hænger sammen med Zermatt i Schweiz og byder sammenlagt på ca. 350 km pister. På den italienske side er der let skiløb med brede pister og god plads, mens der på den schweiziske side er flere udfordringer. Området har derfor meget at tilbyde både nybegynderen, den øvede skiløber og dig, som vil prøve heli-skiing. Cervinia ligger i 2.050 m og er derfor meget snesikkert.

  • Italiensk for livsnydere                                                                Se priser og læs mere om Hotel Sertorelli
  • Skiløb på alle niveauer                                                               Læs mere om Cervinia
  • Charmerende by
  • Pris fra 7.350 kr. pr. pers. i dobbeltværelse
  • Fly og transfer fra 2.300 kr. pr. person

Kontakt os for yderligere spørgsmål på tlf. 3538 2505 eller email mail@timeoff.dk Du kan også bestille din skirejse via knappen BESTIL REJSE til venstre i menuen.

Tag et kig på vore øvrige destinationer og hoteller