Forside  :  Velkommen   :  Destinationer   :  Bestilling   :  Nyheder   :  Praktisk
 
   
Online søgning
Du kan søge din skibolig ved at vælge destination:
Destination
Hjælp 

Pepis skihotel****

       

Pepis skihotel****
Hotellet for rigtige skiløber, der stiller krav til pisterne og indkvarteringen. En af St. Antons sande skilegender, Pepi Jennewein, dobbelt verdensmester i styrtløb, har givet navn til St. Antons seneste hotelskud. Hos Pepis mødes tradition og moderne stil, her har man tænkt på detaljerne, værelserne er rummelige, sengene kan flyttes fra hinanden hvis man ikke ønsker dobbeltseng. Alle badeværelser er med dampbrusekabine, så at man har sin egen lille wellnessoase. Der er knager til skitøjet så at den kan tørre ordentlig til næste dags udfordringer.
Alle værelser er med wireless internetopkobling, fladskærms TV og det er muligt leje DVD afspiller og playstation i receptionen. Alle gæster modtager en mobiltelefon for gratis telekommunikation i St. Anton, på den måde bliver det billigt at aftale møde til frokost i terrænnet, eller finde hinanden efter endt skiløb.

Morgenmadsbuffeten serveres hver morgen i morgenmadsstuen og om eftermiddagen kan man sidde i lobbyen og dele dagens skioplevelser med de andre gæster mens man nyder en Tirolsk Jause, eller Five o´Clock tea.

Ski og støvle depot i kælderen. I stueplan ligger St. Antons største skibutik, her kan du leje de seneste modeller ski, eller købe dit næste par. Her finder du også byens største udbud af skitøj og modetøj.
 

Tættere på liften kan du ikke bo! - hold øje med den ny Rendl lift fra dit værelse. 
På Pepis Skihotel er der ankomst og afrejse om søndagen

Afstand til lift 125 m. Afstand til centrum 200 m

Se priser                   Se transport muligheder                    Se beliggenhed


Fakta:
Afst. til lift: 125 mAfst. til centrum: 200 m
Afst. til indkøb: 20 mMorgenmad: Ja
Aftensmad: NejIkke ryger hotel: Ja
TV på værelse: JaFælles TV: Ja
Sauna: NejJacuzzi: Nej
Swimmingpool: Fitness: Nej
Kæledyr tilladt: NejSlutrengøring: Inkl.
Linned: Inkl.Andet: Dampbruser på hvert værelse
NB!: St. Antons nyeste tophotel!

   
   
  Juniorsuiter    
  Penthouse suite    
  Standard dobbeltværelse    
Vis flere >
   
   email: mail@timeoff.dk   |   tlf. +45 3538 2505   |   fax. +45 3543 1320 Copyright ©2024. All rights reserved. Developed by CiCoor