Om TimeOff Travel

TimeOff Travel er hverken Danmarks ældste eller største skirejsebureau, men tilsammen har vi Danmarks længste erfaring i skibranchen. I sammenlagt 30 år har vi beskæftiget os med skirejser til Cervinia, St. Anton samt mange andre destinationer i alperne(Val d´Isere, Samoëns, Wagrain, Ischgl, Åre bare for at nævne nogle).

Vi er et niche-rejsebureau der tilbyder vore gæster rejseoplevelser som vi selv kan stå inde for og som vi til enhver tid ville være glade for at deltage i. Derfor vil du hos TimeOff Travel finde et begrænset rejsetilbud, som vi glæder os til at kunne udvide med andre af vore favoritter, gamle og nye kendinge.

Vi håber at du vil tage godt i mod vores skisite. Finder du mod forventning ikke det du søger, så send os en mail. Vi har kontakt til flere hoteller og pensioner på destinationerne og det vil være os en fornøjelse at finde frem til det du ønsker på din skiferie. Måske vil du et helt andet sted hen, prøv os vi kender til lidt af hvert.

Jean-Pierre TuxenJean-Pierre Tuxen er inkarneret skiløber med trang til off-piste og et krav på mindst 1 måneds skiferie pr. år. Startede sin skikarriere med fire sæsoner i Cervinia, hvor der efterhånden ikke er en piste, gyde eller restaurant han ikke kender til. Er både alpinløber, snowboarder og telemarker. Har i seks år rådgivet kunder om hvor de skal tage hen på skiferie og har været med til at finde nye perler i alperne. Taler flydende fransk.