Afstand til lift: 200 m
Afstand til indkøb: 100 m
Afstand til centrum: 600 m

Afstand til indkøb: m
Afstand til centrum: 600 m

Sauna: ja
Jacuzzi: nej
Fitness: ja
Swimmingpool:

Børnevenligt:

Wifi på værelset:
Wifi i receptionen:
TV på værelset: ja
Fælles TV: nej

Morgenmad: nej
Aftensmad: nej

Ikke-ryger: ja

Dyr: ja, mod ekstra betaling
Linned: inkl.
Slutrengøring:

Depositum € 150,- pr. lejlighed

×

Tillæg og rabatter - Residence Planibel

Rengøring Planibel lejl. pr. stk. 300 kr.

Tomseng Planibel lejl. fra 1.500,-

×

Residence Planibel

Planibel er et stort kompleks med fine lejligheder, som ligger lige for foden af pisten og tæt på liften. Bygningerne rummer omkring 240 lejligheder, hotel, restauranter, barer, forskellige butikker som supermarked, slagter, delikatessebutik, tøjbutikker m.m. Dertil findes også swimmingpool med sauna, tyrkisk bad og fitnesscenter. Alt er således lige ved hånden.

Der er tre forskellige typer lejligheder, som igen er delt op i classic-lejligheder eller superior-lejligheder alt efter hvornår de sidst renoveret.

Der er studio-lejligheder til 2 personer bestående af stue med to sovepladser, åbent køkken, spiseplads og et badeværelse.

Der er to-værelseslejligheder til 4 personer bestående af stue med dobbelt udtræksseng, åbent køkken og spiseplads. Dertil et soveværelse og badeværelse.

Der er tre-værelses lejligheder til 6 personer bestående af stue med dobbelt udtræksseng, åbent køkken og spiseplads. Dertil to soveværelser, hvor det ene er med køjeseng og to badeværelser.

Alle lejligheder i Planibel har centralvarme, safe, telefon og satellit-tv. De er inkl. linned og håndklæder. Badeværelset er med hårtørrer og køkkenet er komfur og køle/fryseskab.

Slutrengøring er inklusiv i prisen og mod betaling er det muligt at benytte swimmingpool, sauna, fitnessrum og tyrkisk bad.

Antal lejligheder: 237 Afstand til lift: 100 – 300 m Afstand til centrum 600 m

×
×