Bo på hotel Villaggio Nevada i Folgaria

Afstand til lift: 500 m
Afstand til indkøb: 0 m
Afstand til centrum: 0 m

Afstand til indkøb: m
Afstand til centrum: 0 m

Sauna: Ja
Jacuzzi: Ja
Fitness: Ja
Swimmingpool: Ja

Børnevenligt: Ja

Wifi på værelset: Nej
Wifi i receptionen: Ja/gratis
TV på værelset: Ja
Fælles TV: Ja

Morgenmad: Ja
Aftensmad: Ja/mod betaling

Ikke-ryger: Ja

Dyr: Nej
Linned: Inkl.
Slutrengøring: Inkl.

×

Tillæg og rabatter - Hotel Villaggio Nevada***

×

Hotel Villaggio Nevada***

I Costa ligger Hotel Villaggio Nevada*** med sine 60 værelser. Hotellet er indrettet med et moderne udtryk i et flot design, specielt med henblik på børnefamilier.

Således er de fleste rum flersengsværelser med plads til 2 voksne og 2 børn, men der er også mulighed for værelser med plads til 6 personer.

Hotellet har rigeligt med børnesenge og høje stole, der er hver dag miniclub for børn og fra tid til anden øvrige aktiviteter som arrangeres for børnefamilierne.

Der er et dejligt 350 m2 stort wellnesscenter med indendørs swimmingpool, sauna, dampbad, fitnessrum og mulighed for massage m.m. Hver eftermiddag efter endt skiløb byder hotellet på en eftermiddagssnack, med varme drikke og lidt sødt. Restauranten byder på dejlig italiensk mad med mange gode retter både med øje for de voksne og børnene.

Der er bar, tv-rum, loungeområde til afslapning, wireless internet, skirum og legemuligheder for børnene.
Hotel Villaggio Nevada ligger små 500 m fra liften, men der er mod ekstra betaling mulighed for opbevaring af skiudstyr lige ved liften/pisterne, således at turen til/fra hotellet kan klares i almindeligt fodtøj.

 

 

×
×