Bo på Alpedorf Dachstein West med TimeOff Travel

Afstand til lift: 0 m
Afstand til indkøb: 0 m
Afstand til centrum: 4000 m

Afstand til indkøb: m
Afstand til centrum: 4000 m

Sauna: Ja
Jacuzzi: Nej
Fitness: Nej
Swimmingpool: Ja

Børnevenligt: Ja

Wifi på værelset: I nogle huse
Wifi i receptionen: Nej
TV på værelset: Ja
Fælles TV: Nej

Morgenmad: Nej
Aftensmad: Nej

Ikke-ryger: Ja

Dyr: Nej
Linned: Kr. 125,-
Slutrengøring: Kr. 800,-

×

Tillæg og rabatter - Alpendorf

×

Alpendorf

På Alpendorf bor du i hytter – lidt som i Norge. “Hyttebyen” ligger ved skiområdet oppe i terrænnet og har en smuk udsigt mod Dachstein alperne. Husene er holdt i landlig stil og er bygget med masser af træ. De er privatejede og kan derfor have forskellig indretning.

Alpendorf ligger ca. 4 km udenfor Annaberg. I skiområdet er der flere små spisesteder og restauranter, og lige ved siden af Alpendorf ligger Hotel Salzburger Dolomitenhof, hvor der også er mulighed for after-ski, når skidagen er slut.

Alpendorf har en reception med swimmingpool, sauna, minishop og restaurant. Der er mellem 100 og 400 m fra husene ud til pisten,  og fra pisten er der kort afstand til stolliftene “Riedlkopf” og “Astauwinkel”, der tager dig op og ind i skiområdet. Fra pisten kan du stå på ski tilbage til Alpendorf, hvorfra du kan gå tilbage til dit hus (det er forbudt at stå på ski inde mellem husene).

Hustyper:

A – 6 personers hus på 90 m2.
Huset er i to plan og består af 3 soveværelser med enten dobbeltseng, køjeseng eller enkeltsenge. Stue med TV og radio. Køkken med køleskab, ovn eller mikroovn og opvaskemaskine. 2 badeværelser, et med badekar og et med bruser.
Til huset er der terrasse eller balkon.

B – 6-8 personers hus på 90 m2
Huset er i to plan og består af 3 soveværelser med enten dobbeltseng, køjeseng eller enkeltsenge. Stue med udtrækssofa til to personer, TV og radio. Køkken med køleskab, ovn eller mikroovn og opvaskemaskine. 2 badeværelser, et med badekar og et med bruser. Til huset er der terrasse eller balkon.

C – 8-10 personers hus på 105 m2
Huset er i to plan og består af 4 soveværelser med enten dobbeltseng, køjeseng eller enkeltsenge. Stue med udtrækssofa til to personer, TV og radio. Køkken med køleskab, ovn eller mikroovn og opvaskemaskine. 2 badeværelser, et med badekar og et med bruser. Til huset er der terrasse eller balkon.

Enkelte huse er uden internet opkobling.

Linned og håndklæder  koster 7,-  Euro pr. person, og betales på stedet.
Slutrengøring er obligatorisk og koster 95,- Euro, og betales på stedet.
Barneseng 15,- Euro/ophold og betales på stedet (husk at forudbestille)
Høj stol 10,-Euro/ophold og betales på stedet (husk at forudbestille)

×

Kort - Dachstein West

Bykort © OpenStreetMap contributors ×
×