• Cervinia

  Cervinia er byen som ligger for foden af Matterhorn. Fra byen og pisterne bydes på storslået udsigt til bjergenes panorama samt et stort og letfordøjeligt terræn med nogle af alpernes længste nedfarter. Dertil er Cervinia med sin beliggenhed i 2.050 meters højde meget snesikkert.

 • Tag på skiferie med TimeOff Travel til Dachstein West

  Dachstein West

  Et eldorado for børnefamilier. Området består af byerne Annaberg, Russbach og Gosau, og ligger ikke langt fra Salzburg. Familievenligt skiløb på meget velholdte pister omgivet af et flot bjergpanorama.

 • Familie skiferie i Folgaria med TimeOff Travel

  Folgaria

  Dejlige Folgaria er et skisports sted, hvor de har familier og børn i fokus. Skiområdet med de ca. 70 km piste løber over flere dale med skovklædte skråninger og flotte udsigtspunkter.

 • Familievenlige Rudolfshütte

  Weißsee

  Weißsee Gletcherwelt ligger midt i national parken Hohe Tauern omringet af 22 imponerende toppe på over 3000m. Det hyggelige lille område har 23km pister, som fortrinsvist er blå og røde og er derfor særdeles velegnede for børn og nybegyndere. Området ligger fra ca. 1500m – 2600m højde og er meget snesikkert.

 • Skiferie for hele familien i Passo Tonale

  Passo Tonale

  I Passo Tonale er man over trægrænsen og der bydes på nemt skiløb, hovedsageligt på blå pister, men der er også mulighed for at tage op på Presena glecteren, hvorfra der i ca. 3.000 m højde er udfordrende sorte og røde pister. Mange af hotellerne er familievenlige med legerum til børnene og gode wellness faciliteter.